About

DN4A7237

Reeds van jongs af aan bekeek ik de wondere wereld van fashion, make-up en hairstyling met fonkelende, gefascineerde ogen. Vormen, kleuren, texturen en de eindeloze creativiteit die erop losgelaten wordt, hebben me altijd enorm geboeid.

Jarenlang scherpte ik mijn skills aan waarbij ik vooral op mezelf experimenteerde. Ik hou er enorm van om producten te testen, combinaties uit te proberen en mijn ideeën en inspiraties te verwezenlijken. Steeds meer wordt mijn advies gevraagd en verzorg ik make-up en hairstyling voor een diversiteit aan evenementen zoals bruiloften en zwangerschapsshoots.

In 2019 startte ik een make-up opleiding bij het gerenomeerde Make-Up Designory. De opleiding verbreedde mijn basis en verfijnde mijn technieken. Het was een unieke ervaring waar ik nog bij iedere opdracht de vruchten van pluk. Ik heb de opleiding dan ook met groot succes volbracht.

Ik ben vastberaden om mijn talenten als make-up artieste verder te ontwikkelen en in de wereld te zetten. Ik wil met heel veel liefde, passie en de juiste make-up vrouwen nog meer doen stralen.

Een goede make-upsessie begint bij een persoonlijke aanpak. Ieder huidtype is anders en heeft per definitie andere noden. Ook verschillen smaken en gelegenheden waardoor de aanpak van iedere sessie steeds uniek is. Het is mijn ultieme doel om net die combinatie van producten, kleuren en texturen toe te passen zodat natuurlijke schoonheid op de allermooiste manier belicht wordt en het totale plaatje klopt.

Om de beste kwaliteit te leveren werk ik enkel met professionele producten van onder andere MUD Make-up Designory, M.A.C. Cosmetics en NARS.

Contacteer me gerust vrijblijvend voor meer informatie of een afspraak. Ik luister met plezier naar jouw noden!